Termene limita pentru dosare de mobilitate individuala

Moderators: RADU, Stefan

Termene limita pentru dosare de mobilitate individuala

Postby nbm80 » Thu Feb 04, 2010 7:17 am

Sunt profesor de educatie fizica si sport, as vrea sa depun un dosar pentru a putea participa la un program de perfectionare in afara tarii, sau la conferinte in domeniu, ce trebuie sa fac pentru a participa?
Este un termen limita in anul acesta pentru astfel de dosare?
Trebuie sa am acordul scolii mele si al celei la care vreau sa merg?
nbm80

Re: Termene limita pentru dosare de mobilitate individuala

Postby Laura » Fri Feb 05, 2010 5:56 am

Daca sunteti profesor in invatamantul preuniversitar, consultati site-ul nostru, programul sectorial Comenius - http://www.anpcdefp.ro/programe/llp/comenius/index.html, dupa care adresati intrebarile dvs. pe forumul Comenius. Forumul Erasmus unde ati deschis discutia, este pentru invatamantul superior.
Laura Popa
Coordonatoarea Departamentului de Politici Publice, Valorizare si Imagine
ANPCDEFP - Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale
Laura
Site Admin

Postby nbm80 » Fri Mar 19, 2010 6:00 am

Cum descarc formularul de pe pagina anpcdefp.ro, imi trebuie un program special instalat?
Am incercat si calculatorul blocheaza imaginea si nu pot descarca formularul de aplicare.
Il pot gasi in alta parte?
nbm80

Postby Laura » Fri Mar 19, 2010 8:21 am

Daca va referiti la mobilitate individuala pentru invatamantul preuniversitar (cum banuiesc), va rog sa adresati intrebarea dvs. in forumul Comenius, formare continua. Forumul unde ati postat - Erasmus - este numai pentru invatamantul universitar.
Laura Popa
Coordonatoarea Departamentului de Politici Publice, Valorizare si Imagine
ANPCDEFP - Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale
Laura
Site Admin

Return to Mobilitati cadre universitare - didactice si nedidactice