Dosarul de candidatura

Moderator: corina leahu

Dosarul de candidatura

Postby eucarmen2000 » Mon Feb 08, 2010 3:36 pm

Buna seara
Documentele care compun dosarul de candidatura (formularul, confirmarea etc) se perforează înainte de a fi introduse în dosar? :?
eucarmen2000

Re: Dosarul de candidatura

Postby MARIA » Mon Feb 08, 2010 4:09 pm

Buna seara,
Eu cred ca nu trebuie puse neaparat in dosar, perforate...eu am aplicat pentru mobilitati individuale anul trecut , in sept. si am trimis materialele intr-o folie de plastic si apoi in plic.Cred ca asa trebuie...si eu sunt coordonator de proiect si trebuie sa trimit materialul dar cred ca acest lucrru presupune dosarul- materialul trimis in plic, nu indosariat.
Mult succes, Radescu Maria
PS Asteptati , totusi si un raspuns oficial
MARIA

Re: Dosarul de candidatura

Postby madalina soveja » Tue Feb 09, 2010 8:58 am

Stimati beneficiari,

Toate documentele care compun dosarul de candidatura, precum si modalitatea in care se va transmite acest dosar sunt mentionate in ,,Apelul National la Propuneri de Proiecte 2010":

,,Documentele care compun dosarul de candidatura, mentionate anterior, se vor aseza intr-un dosar de plastic cu sina in ordinea in care au fost mentionate la acest punct. Dosarul se va trimite la Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale, obligatoriu prin posta, in plic format A4 la urmatoarea adresa:........"

Asadar, modalitatea de intocmire a dosarului de candidatura este diferita in functie de actiunea in cadrul careia candidati.

Pentru a cunoaste toate conditiile de eligibilitate, selectie, aprobare a candidaturii si totodata pentru a fi siguri ca veti avea o candidatura de succes va recomandam sa consultati ,,Apelul National la Propuneri de Proiecte 2010" si ,,Ghidul LLP 2010", documente de referinta disponibile pe site-ul nostru (http://www.anpcdefp.ro/programe/llp/ref ... index.html ).

Mult succes,

Echipa Comenius
madalina soveja

Return to Comenius - Proiecte multilaterale, bilaterale, Regio