3 în 1 - Cursurile iernii (Corpul European de Solidaritate)

738 Vizualizări
Data: 29 Noiembrie 2019

 

SOLIDaritate în tot și toate

 
 
Ești implicat. Îți cunoști comunitatea. Faci parte dintr-o organizație neguvernamentală, instituție publică sau altă structură care lucrează cu tineri. Sau poate ești chiar un tânăr care simte că este nevoie de o schimbare la tine în comunitate. Iar solidaritatea nu este doar un cuvânt din dicționar care se aplică altora.
 
Dacă ai poftă de schimbare și de implicare în comunitate prin proiecte care sprijină solidaritatea îți recomandăm să încerci și Corpul European de Solidaritate. Acesta este un program european de finanțare a proiectelor care implică tineri în activități de solidaritate. Oferă finanțare facilă și orientată pe rezultate, la fel ca Erasmus+ (din care, de altfel, se și trage). Vezi aici CUM și DE CE!
 

Vine iarna bine-mi pare, eu merg la formare...

Anul 2020 vine la pachet cu nu mai puțin de trei termene limită la depune solicitări de proiecte prin care să soliciți finanțare (detalii despre termene și bugetul alocat în secțiunea dedicată Cât și când). Până atunci, pentru a îți mări șansele de succes, îți recomandăm să participi la unul din evenimentele și cursurile special pregătite pentru tine. Și începe în forță, încă din ianuarie!
 
Toate le vom face în același timp și același loc pentru a beneficia nu numai de un proces de învățare de calitate dar și de experiența unor oameni cu care altfel te întâlnești mai greu.
 
Noi dăm casa, masa și formare pe bune; tu, transportul!
 
Înscrie-te până pe 18 decembrie și vezi dacă acest program european este pentru tine sau organizația ta. Dacă nu, nu este nicio supărare. Dacă da însă... poate fi următorul pas făcut pentru a te implica în proiecte cu sens pentru tine și comunitatea ta. Așadar...
 

Dacă reprezinți o organizație sau instituție care lucrează cu tineri...

crESC - Certificare și intRoducere în Corpul European de Solidaritate este primul pas. Te invităm la  un eveniment scurt și la obiect (2 zile în 18 și 19 iunie) special conceput pentru organizațiile care vor să înțeleagă mai bine cum pot să folosească finanțarea primită prin Corpul European de Solidaritate pentru proiecte de voluntariat și/sau de experiență profesională și cm poți obține o așa numită “certificare” (un proces destul de simplu, de altfel). Mai multe detalii despre crESC – (Certificare și intRoducere în Corpul European de Solidaritate) și înscriere până pe data de 18 decembrie găsești AICI.
 
Dacă ai deja un certificat de calitate pentru Corp sau acreditare pentru SEV, te invităm să faci și al doilea pas cu noi. De data asta vei avea parte de ACCES pentru proiecte de voluntariat și experiență profesională (Atelier apliCat pentru Corpul European de Solidaritate) unde vei învăța să scrii un proiect și să obții finanțare într-un curs de două zile (17 și 18 ianuarie) în care intrăm în detalii legate de cum să scrii un proiect prin care organizația și comunitatea ta să beneficieze de voluntari, interni sau chiar persoane pe care le poate angaja din toată Europa, alături de care să implementați proiecte care sprijină solidaritatea. Detalii și înscriere până pe data de 18 decembrie  AICI.
 

Dăcă ești tânăr, fie că ești implicat într-o organizație sau nu...

... cu siguranță te poți implica în proiecte de solidaritate alături de alți patru colegi prin intermediul unui grup informal de tineri. Avem și pentru TINEri ACCES pentru proiecte de solidaritate  (Atelier apliCat pentru Corpul European de Solidaritate ) unde vei învăța să scrii proiecte care pot pune viziunea ta în practică timp de trei zile (17-19 ianuarie). Detalii și înscrierea online până pe 18 decembrie AICI.
 
Următorul pas, te așteptăm la următorele termene limită cu o propunere de proiect.
 

Adăugat de: Eurodesk Romania

738 Vizualizări
ULTIMELE EVENIMENTE
Perioada:
22 Octombrie 2024 - 25 Octombrie 2024
Loc desfăşurare
Polonia
Perioada:
16 Septembrie 2024 - 19 Septembrie 2024
Loc desfăşurare
Danemarca
ULTIMELE ştiri
01 Iulie 2024

Înscrieri Gala premiilor participării publice

28 Iunie 2024

În atenția tuturor beneficiarilor: platforma Beneficiary Module nu poate fi accesată temporar

ULTIMELE EVENIMENTE
Perioada:
22 Octombrie 2024 - 25 Octombrie 2024
Loc desfăşurare
Polonia
Perioada:
16 Septembrie 2024 - 19 Septembrie 2024
Loc desfăşurare
Danemarca
ULTIMELE ştiri
01 Iulie 2024

Înscrieri Gala premiilor participării publice

28 Iunie 2024

În atenția tuturor beneficiarilor: platforma Beneficiary Module nu poate fi accesată temporar

 
Acest site foloseşte cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Mai multe informații aici.