Oferta de primăvară pentru cursuri de formare ESC

885 Vizualizări
Data: 20 Februarie 2020

 

 

 

SOLIDaritate în tot și toate

 
 
 
Ești implicat. Îți cunoști comunitatea. Faci parte dintr-o organizație neguvernamentală, instituție publică sau altă structură care lucrează cu tineri. Sau poate ești chiar un tânăr care simte că este nevoie de o schimbare la tine în comunitate. Iar solidaritatea nu este doar un cuvânt din dicționar care se aplică altora.
 
Dacă ai poftă de schimbare și de implicare în comunitate prin proiecte care sprijină solidaritatea îți recomandăm să încerci și Corpul European de Solidaritate. Acesta este un program european de finanțare a proiectelor care implică tineri în activități de solidaritate. Oferă finanțare facilă și orientată pe rezultate, la fel ca Erasmus+ (din care, de altfel, se și trage). Vezi aici CUM și DE CE!
 

Vine, vine primăvara! Și cu ea și formarea...

În anul 2020 mai ai la dispoziție 2 termene limită la depune solicitări de proiecte prin care să soliciți finanțare. Primul chiar pe 30 aprilie (detalii despre termene și bugetul alocat în secțiunea dedicată Cât și când). Până atunci, pentru a îți mări șansele de succes, îți recomandăm să participi la unul din evenimentele și cursurile special pregătite pentru tine. Și începe în forță, încă din ianuarie!
 
Toate le vom face în același timp și același loc pentru a beneficia nu numai de un proces de învățare de calitate dar și de experiența unor oameni cu care altfel te întâlnești mai greu.
 
Noi dăm casa, masa și formare pe bune; tu, transportul!
 
Înscrie-te până pe 2 martie și vezi dacă acest program european este pentru tine sau organizația ta. Dacă nu, nu este nicio supărare. Dacă da însă... poate fi următorul pas făcut pentru a te implica în proiecte cu sens pentru tine și comunitatea ta. Așadar...
 

Dacă reprezinți o organizație sau instituție care lucrează cu tineri...

Și ai deja un certificat de calitate pentru Corp sau acreditare pentru SEV, te invităm la ACCES pentru proiecte de voluntariat și experiență profesională (Atelier apliCat pentru Corpul European de Solidaritate) unde vei învăța să scrii un proiect și să obții finanțare într-un curs de două zile (3 și 4 aprilie) în care intrăm în detalii legate de cum să scrii un proiect prin care organizația și comunitatea ta să beneficieze de voluntari, interni sau chiar persoane pe care le poate angaja din toată Europa, alături de care să implementați proiecte care sprijină solidaritatea. Detalii și înscriere până pe data de 2 martie AICI.
 

Dăcă ești tânăr, fie că ești implicat într-o organizație sau nu...

... cu siguranță te poți implica în proiecte de solidaritate alături de alți patru colegi prin intermediul unui grup informal de tineri. Avem și pentru TINEri ACCES pentru proiecte de solidaritate  (Atelier apliCat pentru Corpul European de Solidaritate ) unde vei învăța să scrii proiecte care pot pune viziunea ta în practică timp de trei zile (3-5 aprilie). Detalii și înscrierea online până pe 2 martie AICI. De data aceasta vom acorda o atenție specială celor care vor să facă proiecte care vizează tineri cu oportunități reduse (ex din mediul rural, cu deficiențe, care provin din medii defavorizate etc)
 
Următorul pas, te așteptăm la următorele termene limită cu o propunere de proiect.
 

Adăugat de: Eurodesk Romania

885 Vizualizări
ULTIMELE EVENIMENTE
Perioada:
19 Iunie 2024 - 21 Iunie 2024
Loc desfăşurare
România
Data:
17 Aprilie 2024
Loc desfăşurare
România
ULTIMELE ştiri
16 Aprilie 2024

1.475 de tineri din România vor avea oportunitatea să exploreze Europa călătorind cu trenul. 

04 Aprilie 2024

Au fost publicate rezultatele selecției proiectelor de solidaritate depuse la R1 2024.

ULTIMELE EVENIMENTE
Perioada:
19 Iunie 2024 - 21 Iunie 2024
Loc desfăşurare
România
Data:
17 Aprilie 2024
Loc desfăşurare
România
ULTIMELE ştiri
16 Aprilie 2024

1.475 de tineri din România vor avea oportunitatea să exploreze Europa călătorind cu trenul. 

04 Aprilie 2024

Au fost publicate rezultatele selecției proiectelor de solidaritate depuse la R1 2024.

 
Acest site foloseşte cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Mai multe informații aici.